Volledig scherm
Ratti in het seizoen 2013-2014. © Ronny te Wechel

Condoleance voor verdronken Vordenaar bij voetbalclub

Voetbalvereniging Ratti is in rouw nadat in de nacht van donderdag op vrijdag een voetballer uit het eerste elftal om het leven kwam. Alle interne toernooien zijn afgelast. De condoleance vindt vanavond plaats in het onderkomen van de club aan de Eikenlaan in Vorden.

Het overlijden van de 29-jarige Vordenaar, die afgelopen week om het leven kwam in het Vordense zwembad In de Dennen, heeft erin gehakt bij voetbalvereniging Ratti. 

Rob Holtslag, secretaris bij de club: ,,Het afgelopen weekend hebben we het jeugdtoernooi dat bij de club gehouden zou worden afgelast. Ook het tweede Onderlingtoernooi dat donderdag gehouden zou worden gaat niet door. Daar zit niemand op te wachten."

Vorige week ging het mis na het eerste Onderlingtoernooi, een interne competitie van Ratti om het voetbalseizoen af te sluiten. Na afloop van het toernooi en de daaropvolgende 'derde helft' besloot de 29-jarige Vordenaar met vrienden om op weg naar huis een nachtelijke duik in het Vordense buitenbad te maken. Daarbij kwam de voetballer om het leven.

Condoleance

Vanavond vindt op verzoek van de familie van het slachtoffer de condoleance plaats op de sportaccommodatie van Ratti. ,,Hij kwam hier veel. Het is een mooie eer om de condoleance dan ook op het sportpark van Ratti te houden", aldus Holtslag. Het aankomende weekend probeert de club uit Kranenburg de draad weer op te pakken. Het jeugdtoernooi dat dan plaatsvindt op sportpark De Eik gaat door.

Zutphen