Het bedrijfsverzamelgebouw aan de achterkant van de Marsweg in Zutphen. de ondernemers kregen per ongeluk een corona-korting.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bedrijfsverzamelgebouw aan de achterkant van de Marsweg in Zutphen. de ondernemers kregen per ongeluk een corona-korting. © Arjan Gotink

Corona-huurkorting was ‘foutje’: ondernemers Zutphen in de knel

Vier maanden korting op de huur van het bedrijfspand vanwege corona: het was een mooie meevaller in zware tijden voor acht kleine Zutphense ondernemers. De verhuurder zegt echter een foutje te hebben gemaakt en eist het geld nu alsnog. Met valse documenten, beweren de ondernemers. Ze laten het er niet bij zitten.

 1. Tweesterrenchef Roy Eijkelkamp zal Vordense roots nooit verloochenen: ‘Ik ga nog vaak bijkletsen in De Rotonde’
  PREMIUM

  Tweester­ren­chef Roy Eijkelkamp zal Vordense roots nooit verlooche­nen: ‘Ik ga nog vaak bijkletsen in De Rotonde’

  Roy Eijkelkamp werd exact tien jaar geleden wereldkampioen koken. De destijds 23-jarige Vordenaar won in Luxemburg met de Nederlandse jeugdploeg de Culinary World Cup. Daarna ging het hard met Roy, die inmiddels de jongste tweesterren-kok van Nederland is. Hij kookt op topniveau in het gerenommeerde restaurant De Bokkedoorns in Overveen, tussen Haarlem en het sjieke Bloemendaal. Maar hij blijft zijn eenvoudige Vordense roots altijd trouw.
 1. Leidingbreuk. Duizenden liters water gutsen over huis in Kampen
  Play

  Leiding­breuk. Duizenden liters water gutsen over huis in Kampen

 2. Van onderen! Kerstboom voor Tweede Kamer komt weer uit Bant
  Play

  Van onderen! Kerstboom voor Tweede Kamer komt weer uit Bant

Zutphen