Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © ANP XTRA

‘Coronahoesters’ uit Biddinghuizen en Zutphen voor de rechter

VIDEODrie mannen uit Biddinghuizen, Borne en Zutphen moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden voor het hoesten of spugen in de richting van agenten. Tijdens de arrestaties riepen de mannen iets over corona en ziektes.

 1. Corona in de regio: Tenten voor huisartsen bij ziekenhuizen, opnieuw twee overledenen in Hasselt
  Play

  Corona in de regio: Tenten voor huisartsen bij ziekenhui­zen, opnieuw twee overlede­nen in Hasselt

  Het aantal doden in Nederland als gevolg van het coronavirus blijft stijgen. In het afgelopen etmaal kwamen er 63 slachtoffers bij. In totaal zijn 276 mensen overleden aan COVID-19 in ons land. De overheid roept Nederlanders op minstens anderhalve meter afstand te bewaren. Wie ziek of verkouden is moet thuisblijven. Het kabinet scherpte het kabinet gisteren verder aan. Tot 1 juni gaat een streep door alle evenementen.
 2. Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken
  Liveblog

  Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

  Kampioen worden zonder zelf te spelen is weliswaar niet zo fraai, maar bij Rohda Raalte zullen ze er niet om malen. De ploeg van Laurens Knippenborg keert volgend seizoen terug in de hoofdklasse. Ook vijfdeklasser Sallandia mocht eindelijk de champagnefles ontkurken. Dat geldt nog niet voor AZC, al zette de ploeg dankzij een 0-0 gelijkspel bij Robur et Velocitas wel een grote stap richting het kampioenschap. Er gebeurde nog veel meer op deze speeldag in het amateurvoetbal.

Zutphen