Arjan Gotink
Volledig scherm
PREMIUM
© Arjan Gotink

Daar waar Pier Eringa verschijnt, gebeurt iets: ‘Als je niet oppast blaast hij je omver’

Haal je Pier Eringa (61) binnen, bestel dan maar gelijk een nieuwe voordeur. De interim-bestuurder uit Hoog Soeren dendert er dwars doorheen en gooit dan een rookbom in de hal. Het is zijn manier van werken: overrompelend en recht op zijn doel af. Bedrijven en organisaties staan voor hem in de rij, van politie tot ziekenhuizen, van ProRail tot Ajax. Wat maakt deze troubleshooter zo gewild?

30 reacties

 • André Van Beek

  2 maanden geleden
  Beste Pier, maak van het Dr,Oekter/Gelre ziekenhuis weer een plaats waar de patient koning is. Grt. A
 • Willem Post

  2 maanden geleden
  Henk,en een hoop narigheid veroorzaakt voor sommige mensen.
 • Henk Ellens

  2 maanden geleden
  Heeft in ieder geval banen genoeg gehad.
 • Yvonne Dijk

  2 maanden geleden
  Als mensen als een olifant door de porseleinkast stampen en hier en daar maar roepen dat iets anders moet, kunnen ze wel de schijn opwekken werkelijk een oplossing aangedragen te hebben. Ben benieuwd hoe het er 1, 3, 5 jaar later voorstaat bij zulke bedrijven. De meeste spekgladde praters zijn enorme empathieloze narcisten.
 • G. Schouten

  2 maanden geleden
  Gelukkig wil niet iedereen zulke K-klussen doen, dan moet men wel een zeer laag moraal hebben. Gewoon zelf lekker dik verdienen door te saneren, mooi woord voor grote groepen mensen ontslaan. Denk aan Mw. Van der Wal die als een dolle VVD koe een florerende agro-sector wil saneren, waar duizenden gezinnen de dupe van mogen worden door de politieke stikstof-soap. Begin eerst eens met de miljarden kostende asielindustrie.