De Schupstoel is - met fietsen voor de etalages en lege panden - nog alles behalve het fraaie historische plein dat het weer moet worden.
Volledig scherm
PREMIUM
De Schupstoel is - met fietsen voor de etalages en lege panden - nog alles behalve het fraaie historische plein dat het weer moet worden. © archief/Zutphens Persbureau

Definitief plan voor verloederd plein in centrum Zutphen, vizier nu op andere toegangspoorten

Van vervallen plein tot uithangbordje van de binnenstad. Binnen een jaar ondergaat het verouderde plein De Schupstoel in Zutphen een grote metamorfose. De opknapbeurt die meer dan 3,5 ton kost, is de opmaat voor grotere verbeteringen van de verschillende toegangspoorten van de Zutphense binnenstad.

2 reacties

 • Pim Willemsen

  13 uur geleden
  ‘Metalen lijngoot’, zoals in meer dan 200 gemeentes ligt, waar alle straten op elkaar lijken met overal dezelfde winkels. Doe nu eens iets waarmee Zutphen zich onderscheid...
 • Willemsen

  3 dagen geleden
  Goede initiatieven. Maak een plan om fietsen beter te stallen
 1. Nog steeds veel vraag naar restvaccins, ook Gelre Ziekenhuizen sluiten zich aan bij prullenbakvaccin.nl
  PREMIUM

  Nog steeds veel vraag naar restvac­cins, ook Gelre Ziekenhui­zen sluiten zich aan bij prullenbakvaccin.nl

  Ook nu de vaccinatiecampagne bij de GGD op volle toeren draait is er nog steeds veel vraag naar restvaccins AstraZeneca, zegt mede-oprichter huisarts Marco Blanker uit Hattem van prullenbakvaccin.nl. Inmiddels hebben 165 huisartsenpraktijken zich aangesloten bij het initiatief. Ook heeft zich gisteren het eerste ziekenhuis gemeld: de Gelre Ziekenhuizen met vestigingen in Zutphen en Apeldoorn.

Zutphen