Hulpdiensten waren massaal ter plaatse op de Zutphenseweg na een frontale botsing, waarbij volgens de politie één dode viel.
Volledig scherm
Hulpdiensten waren massaal ter plaatse op de Zutphenseweg na een frontale botsing, waarbij volgens de politie één dode viel. © Rens Hulman

Deventenaar (81) overleden bij heftig ongeval bij Lochem, twee vrouwen gewond: ‘Een trieste dag’

Met video & updateÉén van de drie mensen die gisteren gewond raakten bij een heftig ongeluk tussen Lochem en Zutphen, is overleden. De politie meldt dat het gaat om een 81-jarige man uit Deventer.

1 reactie

 • Hans van Werven

  2 weken geleden
  Alle betrokken slachtoffers sterkte .
 1. Wordt de Bohemian Rhapsody van de klassieke muziek eindelijk onttroond? Zutphense Melinda doet een poging
  PREMIUM

  Wordt de Bohemian Rhapsody van de klassieke muziek eindelijk onttroond? Zutphense Melinda doet een poging

  Welke klassieke muziek raakt een gevoelige snaar bij de Nederlanders? Waardoor raken zij tot tranen toe geroerd of volstrekt euforisch? Deze week tuft de NPO Radio 4 Stembus door het land om mensen een pleidooi te laten houden voor hun favoriete klassieke muziekstuk. Daaruit ontstaat de Klassieke Top 400. Een lijst met de 400 mooiste klassieke muziekstukken, gekozen door de luisteraars van NPO Radio 4. Deze maandagmiddag is Zutphen aan de beurt.
 2. Marco (47) krijgt tas vol boodschappen van de kerk: ‘Aan mij zul je nooit zien dat ik het moeilijk heb’
  PREMIUM

  Marco (47) krijgt tas vol boodschap­pen van de kerk: ‘Aan mij zul je nooit zien dat ik het moeilijk heb’

  De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we vooral in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk - lees voordelig - boodschappen doen? Marco Nuis (47) uit Zutphen redt het met zijn 50 euro in de week niet en dus krijgt hij iedere maandag een goed gevulde boodschappentas bij de Evangelische Gemeente Zutphen (EGZ).