Deze topstukken uit het Rijksmuseum liggen al maanden in Zutphen, maar bijna niemand heeft ze gezien

videoIn het Stedelijk Museum Zutphen hangen al sinds november tientallen schilderijen uit het Rijksmuseum klaar voor de tentoonstelling Hoge Luchten. Een unieke collectie, maar niemand heeft de werken kunnen zien vanwege de coronamaatregelen. ,,Dit is de top of the bill.’’

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Oproep Zutphense wethouder: ‘Doe WOZ-bezwaar zelf, niet via commercieel bureau dat ons veel geld kost’
  PREMIUM
  10

  Oproep Zutphense wethouder: ‘Doe WOZ-be­zwaar zelf, niet via commerci­eel bureau dat ons veel geld kost’

  Zutphen vreest de hoge kosten van WOZ-bezwaarprocedures. Volgens wethouder Rick Verschure is de gemeente veel geld kwijt aan commerciële bureaus die zulke procedures voeren namens inwoners die hun aanslag voor Waardering Onroerende Zaken te hoog vinden. Hij roept inwoners op om daarmee te stoppen. ,,Met het geld wat we daarmee uitsparen, kunnen we als gemeente mooie andere dingen doen.”
  Zutphen