Volledig scherm
PREMIUM
Esther van der Kolk en Edwin Dorland op de plek in Warnsveld waar het straks allemaal plaats gaat vinden. ,,We gaan het radicaal anders aanpakken”, zegt Van der Kolk. ,,We worden dit jaar groter dan ooit, we willen letterlijk de tent uit groeien.” © Arjan Gotink

Dorpsfeest Warnsveld wil de tent uit groeien: vier uur fout met Q-Music

Het Dorpsfeest in Warnsveld is toe aan een nieuwe dimensie. Voor het eerst staan er twee podia en er is een radicaal andere aanpak, mét Q-music. ,,We worden dit jaar groter dan ooit.”

,,We zijn maar een afvaardiging van de grote groep mensen die bij de opzet van het Dorpsfeest betrokken is. Ik denk wel veertig.” Zegt Esther van de Kolk, voorzitter van de stichting die het evenement jaarlijks organiseert. De andere ‘afgevaardigde is penningmeester Edwin Dorland, de man die enkele jaren geleden het initiatief nam om het Dorpsfeest - dat ter ziele was gegaan - nieuw leven in te blazen. En met succes. ,,We maken elk jaar een groei door van dertig procent.”

  1. Brandon neemt altijd de trap en eet volgens de Schijf van Vijf en hoopt dat heel Aventus zijn voorbeeld volgt

    Brandon neemt altijd de trap en eet volgens de Schijf van Vijf en hoopt dat heel Aventus zijn voorbeeld volgt

    Gezond was Aventus aan de Middelweg in Deventer al, maar de locatie is vanaf nu nóg gezonder. Na het vignet voeding, dat drie jaar geleden in de wacht werd gesleept, is nu dat voor roken, alcohol- en drugspreventie binnen en wordt gewerkt aan het bemachtigen van het derde vignet. De Deventer locatie is de proeftuin en het voorbeeld voor de rest van Aventus. Vandaag komt staatssecretaris Paul Blokhuis op bezoek.

Zutphen