Drie medewerkers van Gelre ziekenhuizen in Zutphen zijn ontslagen vanwege onprofessioneel gedrag op de werkvloer. Het leidde er zelfs toe dat het ziekenhuis de afdeling Verloskunde per direct moest sluiten. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie medewerkers van Gelre ziekenhuizen in Zutphen zijn ontslagen vanwege onprofessioneel gedrag op de werkvloer. Het leidde er zelfs toe dat het ziekenhuis de afdeling Verloskunde per direct moest sluiten. Foto ter illustratie. © Getty Images

Drie medewerkers van ziekenhuis Zutphen ontslagen vanwege ‘onprofessioneel gedrag’

Gelre ziekenhuizen heeft drie medewerkers in Zutphen ontslagen vanwege onprofessioneel gedrag op de afdeling verloskunde in Zutphen. Volgens Gelre is dit de directe aanleiding geweest om de verloskamers in Zutphen vorige maand per direct tot nader order te sluiten.

1 reactie

 • Robbert Scholten

  1 week geleden
  Ik vind het nog vreemder dan eerder,drie medewerkers op.een afdeling verloskunde in een klein ziekenhuis,waar was het management dat ze dit heeft laten gebeuren,wat zijn de consequenties daarvoor,wat was de rol van de medische staf,ik vind het heel ernstig,hoe lang waren er problemen,het ziekenhuis staat in een kinderrijke buurt ,hoe moet het met verloskunde,er komen steeds meer vragen bij,wat zijn de consequenties voor de kinderafdelingen,kinderartsen,onderzoeks afdelingen,extra care vroeggebor
 1. Astrid roeide de zwaarste race ter wereld, maar op deze manier doet ze dat nóóit meer: ‘Niet met alleen vrouwen’
  PREMIUM
  1

  Astrid roeide de zwaarste race ter wereld, maar op deze manier doet ze dat nóóit meer: ‘Niet met alleen vrouwen’

  Vijfenvijftig dagen en 5500 kilometer op de Atlantische Oceaan, met vier vrouwen in een kleine roze roeiboot. Het leverde de Deventerse Astrid Janse, initiatiefneemster van The Dutchess of the Sea (DOTS), naast levenslessen en prachtige indrukken ook frustratie op. Die komen samen in het boek ‘Zonder Dollen, de oceaan over in een roze roeiboot’. ,,Ik ga nog een keer, maar niet meer met alleen vrouwen.”

Zutphen