Drie nieuwe windmolens langs het Twentekanaal: ‘Als we samen gaan fietsen kijk ik wel de andere kant op’

met videoDrie windmolens, elk zo hoog als de Euromast in Rotterdam. Die moeten gaan komen langs het Twentekanaal tussen Zutphen en Eefde. Het plan ligt nu ter inzage, wat betekent dat mensen met bezwaar dus ook van zich kunnen laten horen. Tijdens een inloopavond in Eefde bleek dat voor en tegen zelfs binnen één huwelijk kan voorkomen. 

1 reactie

 • M.C. Fels

  1 week geleden
  Dan kijk ik wel de andere kant op. Helaas moet je daar dan tussen Brummen en Dieren al mee beginnen. Kijk naar rechts dan maar in plaats van vooruit. Helaas kijk je daar weer uit op die asociale doos van de patatfabriek in Steenderen. Zinloze ontwikkeling. Alle winst wordt ingehaald door de groei van het verbruik en de groei van de bevolking; mede met dank aan diezelfde partijen die windmolen willen groeit dit land tegen de klippen op in het kader van de asielindustrie.
 1. Mensen uit heel het land komen naar deze Zutphense wijk om te trippen op truffels: ‘Hier worden trauma’s verwerkt’
  PREMIUM
  Met video
  1

  Mensen uit heel het land komen naar deze Zutphense wijk om te trippen op truffels: ‘Hier worden trauma’s verwerkt’

  Een depressie overwinnen door te trippen op truffels. Zutphenaar Bart-Willem van Huizum (45) gelooft er heilig in. Sinds januari biedt hij thuis ‘truffelceremonies’ aan in een ogenschijnlijk doodnormale wijk, aan de Caro van Eycklaan. Sindsdien loopt het storm, volgens hem. Psychiater en onderzoeker Metten Somers is echter kritisch. ,,We weten nog niet of dit werkt tegen depressies.”

Zutphen