Drummer Arie den Boer in zijn Zutphense studio annex oefenruimte. ,,Ik zou in mei vorig jaar een mooi project doen met rockgitarist Steve Vai. Drie weken lang zijn nummers opnemen met het Metropole Orkest en een Deens orkest. Ging vanwege corona niet door.”
Volledig scherm
PREMIUM
Drummer Arie den Boer in zijn Zutphense studio annex oefenruimte. ,,Ik zou in mei vorig jaar een mooi project doen met rockgitarist Steve Vai. Drie weken lang zijn nummers opnemen met het Metropole Orkest en een Deens orkest. Ging vanwege corona niet door.” © Patrick van Gemert

Drummer Arie den Boer kwam door corona tot bezinning: ‘Ik wil niet meer terug in die ratrace’

De cultuursector beleeft donkere tijden. Muzikanten, artiesten, theaters, popzalen en musea verkeren in crisis vanwege corona. Wat doet dat met de mensen die de kost verdienen in die branche? Kiezen ze rigoureus voor een carrièremove? Of houden ze vol, hopend op betere tijden? Ze vertellen hun verhaal. Vandaag: Arie den Boer (51), professioneel drummer uit Zutphen.

 1. Vogelaars uit hele land hopen op glimp van jufferkraanvogel bij Voorst: ‘Ik heb er een beetje de pest in’
  PREMIUM
  video

  Vogelaars uit hele land hopen op glimp van juffer­kraan­vo­gel bij Voorst: ‘Ik heb er een beetje de pest in’

  De vogel is gevlogen, maar de vogelaars zijn er nog wel. Op de Voorsterklei staan deze woensdagmiddag zeker tien mensen, verrekijker om de nek of voor de ogen. Ingespannen zoeken ze de lucht af. Komt hij terug? De zeldzame jufferkraanvogel die hier de afgelopen dagen fourageerde tussen de ooievaars is vanmorgen om 9.20 uur opgestegen en in zuidoostelijke richting weggevlogen.
 1. Ooievaarsnest slaat te pletter in Hoonhorst
  Play

  Ooievaars­nest slaat te pletter in Hoonhorst

 2. Zo beoordeelt Tom Meerman jullie zon-foto's voor de Fotoacademie
  Play

  Zo beoordeelt Tom Meerman jullie zon-fo­to's voor de Fotoacade­mie

Zutphen