Volledig scherm
Inntel Hotels Resort Zutphen ontving woensdag de award. © Foto PR

Eerste PSO Social Youth Award voor Inntel Hotels Resort Zutphen

Henk Hölscher, general manager van Inntel Hotels Resort Zutphen, heeft woensdag de PSO Social Youth Award ontvangen. Het was de eerste keer dat deze award werd uitgereikt. Dat gebeurde tijdens het Buzinezz Forum in Utrecht, ter gelegenheid van de oprichting van de Buzinezzclub in Utrecht.

Kwetsbare jongeren
Op meerdere plekken in het land richt Buzinezz zich, in samenwerking met PSO, op de begeleiding van kwetsbare jongeren naar een baan, omdat het voor jongeren met weinig startkwalificaties steeds moeilijker wordt om werk te vinden. Hare Majesteit Koningin Máxima opende dit forum.

De PSO Social Youth Award is een initiatief van de PSO Nederland. Deze Prestatieladder Socialer Ondernemer is een keurmerk voor bedrijven die zich inzetten voor kwetsbare doelgroepen.

  1. Zwaarte en lichtheid in ode aan Leonard Cohen in Zutphen

    Zwaarte en lichtheid in ode aan Leonard Cohen in Zutphen

    9 november 2016 was een zwarte dag voor Marlies Claasen, Tom Klein, Ernest Beuving, Ariane Greep en Bas Steman. Niet alleen kwam tot hun leedwezen toen president Donald Trump aan de macht in de VS, ook hoorden ze op die dag dat hun muzikale held Leonard Cohen twee dagen eerder was overleden. Het vijftal besloot de handen ineen te slaan om een eerbetoon aan Cohen in elkaar te draaien. De voorstelling So Long Cohen beleeft op 25 januari haar première in het Zutphense Theater Hanzehof.

Zutphen