Het stationsgebouw in Vorden staat al meer dan twaalf jaar leeg. Magdalena Haverkamp en Michael Brink hopen er na de zomer van 2022 een chocolaterie te openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stationsgebouw in Vorden staat al meer dan twaalf jaar leeg. Magdalena Haverkamp en Michael Brink hopen er na de zomer van 2022 een chocolaterie te openen. © Archief/Judah Bolink

Eindelijk duidelijkheid: dit komt er in het al jaren leegstaande stationsgebouw in Vorden

Het had heel wat voeten in de aarde, maar er is eindelijk een bestemming gevonden voor het stationsgebouw in Vorden. Chocolaterie Magdalena - nu nog gevestigd in het Ludgerusgebouw in Vierakker - trekt in het sterk vervallen pand van Nico van Goethem dat al ruim twaalf jaar leeg staat.

2 reacties

 • Eddy Masselink

  1 maand geleden
  Goed plan, zo'n chocolaterie. Het stikt er immers van de passanten op deze A-locatie...
 • van Wingerden

  1 maand geleden
  Fijn iets positiefs van een gemeente. Leuk dat gebouw weer goede bestemming krijgt.
 1. Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’
  PREMIUM
  6

  Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’

  Ondernemer Jeroen Schreurs is woedend op de gemeente Voorst. De glamping die hij dit jaar wilde beginnen op Bussloo, werd eerder on hold gezet vanwege onderzoek naar de beschermde vleermuis in het recreatiegebied. En hoewel daaruit blijkt dat een glamping geen bedreiging vormt voor de dieren, wil de gemeente toch geen groen licht geven. ,,Ik ben razend. Ik sta op het punt een rechtszaak te beginnen tegen de gemeente.”

Zutphen