Eigenares Bibi Bodegom en sommelier/bedrijfsleider Ivar Roerdink proosten in wijnbar Nic & Ik alvast op het succes van het nieuwe, driedaagse  festival Taste of Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenares Bibi Bodegom en sommelier/bedrijfsleider Ivar Roerdink proosten in wijnbar Nic & Ik alvast op het succes van het nieuwe, driedaagse festival Taste of Zutphen. © Arjan Gotink

Festival Taste of Zutphen: drie dagen wijn, spijs én cultuur in de Walburgiskerk

Zutphen is dit jaar een wijn- en spijsfestival rijker. Bibi Bodegom en Nicolai Huls van wijnbar Nic & Ik liepen al geruime tijd rond met het idee voor een culinair feestje en wilden dat combineren met cultuur. Het resultaat: Taste of Zutphen, van 27 tot en met 29 maart in de Walburgiskerk.

  1. Kijk hier hoeveel corona-besmettingen er nu zijn in jouw gemeente

    Kijk hier hoeveel corona-besmettin­gen er nu zijn in jouw gemeente

    Daar waar andere delen van het land steeds feller kleuren als het gaat om brandhaarden waar het coronavirus heerst, lijkt de situatie in IJsselland en Gelderland rustiger te worden. In vergelijking met het vorige meetmoment (28 juli) is er vandaag in dit deel van het land merendeels sprake van een enkele patiënt per gemeente. Alleen Apeldoorn (13), Zutphen (8), Deventer (5), Oldebroek (5), Zwolle (4) en Brummen (4) steken daarbij af.

Zutphen