Eigenares Bibi Bodegom en sommelier/bedrijfsleider Ivar Roerdink proosten in wijnbar Nic & Ik alvast op het succes van het nieuwe, driedaagse  festival Taste of Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenares Bibi Bodegom en sommelier/bedrijfsleider Ivar Roerdink proosten in wijnbar Nic & Ik alvast op het succes van het nieuwe, driedaagse festival Taste of Zutphen. © Arjan Gotink

Festival Taste of Zutphen: drie dagen wijn, spijs én cultuur in de Walburgiskerk

Zutphen is dit jaar een wijn- en spijsfestival rijker. Bibi Bodegom en Nicolai Huls van wijnbar Nic & Ik liepen al geruime tijd rond met het idee voor een culinair feestje en wilden dat combineren met cultuur. Het resultaat: Taste of Zutphen, van 27 tot en met 29 maart in de Walburgiskerk.

Wanneer ontstond bij jullie het idee om een wijn- en spijsfestival in de steigers te zetten?

Zutphen