Eigenares Bibi Bodegom en sommelier/bedrijfsleider Ivar Roerdink proosten in wijnbar Nic & Ik alvast op het succes van het nieuwe, driedaagse  festival Taste of Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenares Bibi Bodegom en sommelier/bedrijfsleider Ivar Roerdink proosten in wijnbar Nic & Ik alvast op het succes van het nieuwe, driedaagse festival Taste of Zutphen. © Arjan Gotink

Festival Taste of Zutphen: drie dagen wijn, spijs én cultuur in de Walburgiskerk

Zutphen is dit jaar een wijn- en spijsfestival rijker. Bibi Bodegom en Nicolai Huls van wijnbar Nic & Ik liepen al geruime tijd rond met het idee voor een culinair feestje en wilden dat combineren met cultuur. Het resultaat: Taste of Zutphen, van 27 tot en met 29 maart in de Walburgiskerk.

  1. Na 16 jaar wist Suzanne pas welke ziekte ze heeft: ‘Verzon dat ik allergisch was voor muggenbulten’
    PREMIUM

    Na 16 jaar wist Suzanne pas welke ziekte ze heeft: ‘Verzon dat ik allergisch was voor muggenbul­ten’

    Ze was 14 toen ze kwamen: de donkerpaarse bulten op het voorhoofd van Suzanne Peters (38). De lekkende ontstekingen hebben inmiddels plaatsgemaakt voor littekens. Toch beleeft ze nu pas haar coming out -zoals ze het zelf noemt- als HS-patiënt. Want iemand met deze chronische huidziekte, verstopt zich doorgaans liever. Suzanne doet dat niet langer: ,,Zodat mensen niet -net als ik- 16 jaar hoeven te wachten op een diagnose.’’
    Zutphen