Een nasleep van een van de vele ongelukken die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden op de N346, waar de Almense- en Lochemseweg elkaar kruisen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een nasleep van een van de vele ongelukken die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden op de N346, waar de Almense- en Lochemseweg elkaar kruisen. © GinoPress B.V.

Gelderland maakt haast met rotonde bij gevaarlijk kruispunt N346 bij Almen, maar financiering is nog niet rond

Komt er nu wel of niet een rotonde op het gevaarlijke kruispunt op de N346, waar de Lochemseweg en Almenseweg bij elkaar komen? De provincie Gelderland publiceerde al een ontwerpbesluit, maar de financiering is nog niet rond. Het idee is dat de gemeente Bronckhorst meebetaalt, maar een besluit is nog niet genomen. ,,De tijd wordt krap.’’

2 reacties

  • JS Katwijk

    2 maanden geleden
    Zou een camera systeem over het traject niet beter werken en goedkoper zijn. Als ik onverhoopts langs dit knooppunt fiets lijkt ik wel op race circuit Almen te zijn.
  • Pim Willemsen

    2 maanden geleden
    Of dit nu buiten de Gemeentegrens ligt van Bronckhorst: ook Zutphen en Lochem liggen een stukje verder. Daarnaast had Bronckhorst over 2020, zo blijkt uit publicaties, een positief saldo van 2,9 miljoen euro...

Zutphen