Michel Galjee, bestuursvoorzitter van Gelre ziekenhuizen.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Galjee, bestuursvoorzitter van Gelre ziekenhuizen. © Kevin Hagens

Gelre: geen verband tussen miljoeneninvestering en onderzoek naar toekomst ziekenhuis Zutphen

Gelre Ziekenhuizen moet tientallen miljoenen investeren om het elektrisch patiëntendossier up-to-date te houden. Dat bevestigt bestuursvoorzitter Michel Galjee op vragen van de Stentor. Volgens hem staat die forse uitgavenpost los van het veelbesproken onderzoek of bepaalde zorg wel aanwezig blijft in het Zutphense ziekenhuis. 

3 reacties

 • Gerard Mekking

  1 jaar geleden
  dat gaat net als bij CWZ Nijmegen ,op den Duur word er personeel ontslagen .en dan nog meer personeel te kort en zeker in deze Tijden met Corona.ik zou zeggen het bestuur wacht maar met die dure investeringen.dat heeft geen haast.
 • Martin Froberg

  1 jaar geleden
  Ik neem aan dat een ziekenhuis werkt met het begrip ‘financieel afschrijven’. Daarmee zet je geld opzij voor vervanging. Ik kan mij voorstellen dat in onderhavig geval het software systeem SAP na jarenlang trouwe dienst financieel volledig is afgeschreven en er dus is gespaard voor vervanging van een nieuw software pakket. Kortom bij degelijk financieel bestuur zou er niet een enorme extra pot met geld vanuit de eenmalige investeringspot nodig moeten zijn.
 • Jan Willemsen

  1 jaar geleden
  Ik geloof dit niet, Zutphen offeren voor Apeldoorn

Zutphen