Volledig scherm
De gevangenis in Zutphen © Carlo ter Ellen DTCT

Gemist? Bajesklant gevangenis Zutphen ernstig gewond na ruzie om telefooncel, en: politie onderzoekt kattenmoorden in Emmeloord

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van dinsdag 19 november.

Kattenmoorden -Kat Dollie werd in Emmeloord doodgeschoten met een luchtbuks. De bazin van Dollie plaatste hierover een bericht op Facebook en toen kwamen al snel soortgelijke verhalen los. Dit jaar zijn er al 29 katten uit Emmeloord als vermist opgegeven die nog steeds vermist zijn. De politie onderzoekt een meervoudige kattenmoord.

Briefje - Wie was de vrouw die elf jaar geleden een Duitser in Apeldoorn naar de weg vroeg? Een briefje met een oproep om haar te vinden van de Duitser werd deze week op een bankje in Apeldoorn gevonden. ,,Sindsdien heb je mijn hoofd niet verlaten en moet ik altijd aan je denken!’’

Telefooncel - Een gedetineerde uit de gevangenis in Zutphen is ernstig gewond geraakt na een vechtpartij met een andere gevangene. De twee kregen ruzie om het gebruik van de telefooncel.

Meterkast - Één van de mannen die verdacht wordt van het overvallen en opsluiten van de hoogbejaarde Beppie uit De Krim in de meterkast  is vrijgelaten. Zijn hechtenis is tijdelijk geschorst vanwege ‘persoonlijke omstandigheden’.

Premium-verhaal van de dag

Scooters -  De elektrische scooter wint razendsnel terrein, bewijzen de verkoopcijfers van een Veluwse importeur.  Het bedrijf verwacht dit jaar een verdubbeling van de omzetcijfers en voor volgend jaar mikt het bedrijf op een verviervoudiging.

Zutphen