Het dak van golfplaten brak toen de man erop liep.
Volledig scherm
Het dak van golfplaten brak toen de man erop liep. © Rens Hulman

Graffitispuiter (20) zakt door dak van golfplaten en valt meters naar beneden in Zutphen

Een graffitispuiter uit Zutphen heeft een hoge prijs moeten betalen voor zijn illegale hobby. De man (20) was vannacht bezig met de bekladding van een hoge muur aan de Zweedsestraat toen de plots de grond onder zijn voeten wegzakte.

18 reacties

 • Andre Eggerding

  5 maanden geleden
  Andermans bezit bekladden noemen we kunst. Hoe diep kunnen we zinken. Treinen vol kladden is een erkende kunst. Keihard aanpakken. Hoop dat Justitie hem flink aanpakt en de schade op zijn kosten laat herstellen.
 • Marguerite Tuijn

  5 maanden geleden
  "illegale hobby, bekladding", ik vind het stukje nogal negatief. Het gaat hier wel om een jong mens dat een levensgevaarlijke smak heeft gemaakt, dat is toch verschrikkelijk. Denk voor je een commentaar als "Boontje komt om zijn loontje" eronder zet eerst even aan een jongen in een ziekenhuisbed met een doodongeruste moeder en vader ernaast.
 • Willem Post

  5 maanden geleden
  Nou jan voogt,wat let je. Laat je hele huis doen,je vindt het toch mooi?
 • Eric Moll

  5 maanden geleden
  Graffiti is inmiddels en erkende kunstvorm. Bedrijven, gehuisvest in hallen met grote vlakke wanden aan binnen- en buitenkant, doen er verstandig aan deze open te stellen voor graffitispuiters. Wie weet geef je iemand een kans zijn kunst te ontwikkelen, zoals de bekende Banksy bijvoorbeeld ook als spuiter begonnen is.
 • jan voogt

  5 maanden geleden
  Beterschap,hoop dat je volledig herstelt van de val,vind wel mooi de graffiti die ik onderweg zie ,vaak mooier dan dure kunstwerken,en als je weer kunt werken geniet ik van je tags,