De Hanzehof.
Volledig scherm
De Hanzehof. © AB HAKEBOOM

Hanzehof, klauwend uit het graf

LEZERSREACTIEDe recente Zutphense cultuurnota begint goed: in de stad als podium worden dorps- en wijkgemeenschappen gefaciliteerd met cultuur en cultuur verweven met jeugdbeleid. Het is lekker wervend opgeschreven met mooie woorden als ‘wensbeeld’, ‘impulsrichtingen met speerpunten’, ‘synergie’ en natuurlijk ‘innovatie’. 

3 reacties

 • P Schneider

  2 maanden geleden
  Uitstekend relaas, het is te hopen dat de gemeenteraad dit ook leest.
 • van Wingerden

  2 maanden geleden
  Ingewikkeld te lezen, veel tekst en moeilijke zinnen, voor een eenvoudige inwoner van Zutphen, die graag met bezoek naar de bibliotheek van Zutphen gaat omdat ie daar trots op is. Theater is te duur. Voor cultuur dus naar de bibliotheek, die 4 jaar geleden verbouwd is om heel lang mee te gaan. Of begrijp ik alles niet goed?
 • Frank Boland

  2 maanden geleden
  👍 Niks aan toe te voegen. 👍
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Zutphen