De man die de plant meenam, is met een bewakingscamera vastgelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
De man die de plant meenam, is met een bewakingscamera vastgelegd. © Eigen beeld

Het palmboompje van Marloes stond in Zutphen een half uurtje tegen de gevel en toen was het al weg

Haar buren hadden nog gewaarschuwd: ‘Zet niks op straat, het is zo weg.’ Toch waagde Marloes Luijerink het er op en zette een palmboompje op het bankje voor haar huis aan de Tadamasingel in Zutphen. Om een half uur later te ontdekken dat het was weggehaald. Door een keurige man op leeftijd, zag ze vervolgens op beelden van de bewakingscamera. ,,Ik wil wel een gesprekje met deze man. Wat drijft zo iemand?”

2 reacties

 • henk hartog

  1 maand geleden
  Goh, hij TE beroerd om een plantje te kopen. Kun je zien dat HIJ erg lui is om werk te gaan zoeken, wees een ECHTE KEREL, en zet deze boompje terug. Ongelooflijk deze figuren in onze maatschappij
 • L.B. Hubeek

  1 maand geleden
  Maar goed, dat ie geen huidskleur had. Dan was de reactie wel anders geweest
 1. Weg vrij voor achthonderd leerlingen in gloednieuw schoolgebouw aan rand van centrum Zutphen
  PREMIUM

  Weg vrij voor achthon­derd leerlingen in gloednieuw schoolge­bouw aan rand van centrum Zutphen

  De gemeente Zutphen ziet geen enkel bezwaar voor de verhuizing van de achthonderd leerlingen van het Kompaan College naar de nieuwbouwwijk Noorderhaven. De leerlingen van beroepsgericht onderwijs en mavo zitten nu nog op twee verschillende locaties elders in de stad. Als het aan schooldirecteur Roos Willemsen ligt krijgen de leerlingen vanaf de zomer van 2023 les in een gloednieuwe school op het voormalige Flamco-Terrein.

Zutphen