De vierde verdachte zou met een walkietalkie op de uitkijk hebben staan nabij de toenmalige Rabobank-vestiging aan de Nieuwstad in Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
De vierde verdachte zou met een walkietalkie op de uitkijk hebben staan nabij de toenmalige Rabobank-vestiging aan de Nieuwstad in Zutphen. © Google Streeview

Hevig verzet en actie buren voorkwamen ontvoering in hartje Zutphen: celstraffen geëist tegen Apeldoorners

Alleen door hevig verzet en door adequaat reageren van zijn buren kon voorkomen worden dat een Zutphenaar eerder dit jaar in de kofferbak van een auto zou worden gegooid. Vandaag stonden vier Apeldoorners terecht voor een poging tot ontvoering met fors geweld.

1 reactie

 • Julius Bruins

  3 dagen geleden
  Ik hoop dat deze 4 vermeende daders snel de hulp krijgen die ze nodig hebben, dan hoop ik uiteraard wel dat ze het nooit weer zullen doen.
 1. Geschiedenisles met een verrassende twist: kaarten voor muziektheater over rampjaar 1572 in Zutphen te koop

  Geschiede­nis­les met een verrassen­de twist: kaarten voor muziekthea­ter over rampjaar 1572 in Zutphen te koop

  De kaartverkoop voor Zutphen 1572: Ramp & Veerkracht is gestart. In dit muziektheater herdenkt Zutphen op ludieke wijze dat de stad in 1572 gebukt ging onder belegeringen en oorlog, en daarnaast het ontstaan van de Staat der Nederlanden. De voorstelling vol met geschiedenis, muziek, zang, dans en theater wordt van 20 tot en met 30 oktober gespeeld in de Walburgiskerk.
 2. Boeren Niels en Jaap doen het anders, maar hebben daar miljoenen euro’s voor nodig: ‘Ik geloof erin’
  PREMIUM
  Met Video
  11

  Boeren Niels en Jaap doen het anders, maar hebben daar miljoenen euro’s voor nodig: ‘Ik geloof erin’

  Een boerderij met minimaal gebruik van landbouwmachines, maar met een gezonde bodem die goed is voor plant en dier. Dat streven nieuwe boeren Niels Moshagen en Jaap Fris na in Empe. Ze hebben bijna 3 miljoen euro nodig om op eigen benen te staan. ,,Door de oorlog in Oekraïne is het terugpakken van de regie op de voedselproductie alleen maar belangrijker geworden.’’
 3. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
  Liveblog

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.