Geen puppycursussen voor Helma Polman. De eigenaresse van hondenschool Dog Wise werkt net zoals velen thuis. Ze maakt zich grote zorgen over alle coronapuppy's.
Volledig scherm
PREMIUM
Geen puppycursussen voor Helma Polman. De eigenaresse van hondenschool Dog Wise werkt net zoals velen thuis. Ze maakt zich grote zorgen over alle coronapuppy's. © Jeroen Jazet

Hondenschool uit Warnsveld luidt noodklok: veel ‘coronapups’ worden nu niet goed opgevoed

De hondenpuppy's zijn niet aan te slepen in coronatijd. Maar lang niet al hun eigenaren weten hoe ze de jonge dieren moeten opvoeden. Helma Polman van Dog Wise uit Warnsveld ziet het met lede ogen aan nu haar hondenschool dicht is. Zij, en veel collega's met haar, zetten zich schrap voor komend voorjaar en de zomer als alle coronapuppy's rebelse pubers zijn geworden. 

 1. Verdeeldheid over avondklok: ‘Het heeft geen effect als mensen toch op andere tijdstippen naar buiten gaan’
  PREMIUM

  Verdeeld­heid over avondklok: ‘Het heeft geen effect als mensen toch op andere tijdstip­pen naar buiten gaan’

  Na veel discussie lijkt er dan toch een avondklok te gaan komen als volgend wapen van het kabinet in de strijd tegen het coronavirus. In Oost-Nederland heerst verdeeldheid over de invoering van zo’n avondklok, blijkt uit een peiling van de Stentor onder bijna 11.000 mensen uit deze regio. Het merendeel is voorstander en zegt zich eraan te zullen houden, maar met name jonge mensen hebben er moeite mee.
 1. Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn
  Play

  Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn

 2. Laatste vluchten komen aan uit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika
  Play

  Laatste vluchten komen aan uit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika

Zutphen