Gijs Peteroff houdt sollicitaties voor zijn Genietcafé's in Zutphen. Waar andere horeca afgelopen week weer open mocht na de lockdown, houdt de kroegbaas één van zijn horecagelegenheden noodgedwongen dicht vanwege personeelstekort.
Volledig scherm
PREMIUM
Gijs Peteroff houdt sollicitaties voor zijn Genietcafé's in Zutphen. Waar andere horeca afgelopen week weer open mocht na de lockdown, houdt de kroegbaas één van zijn horecagelegenheden noodgedwongen dicht vanwege personeelstekort. © Jeroen Jazet

Horeca mag al een week open, maar Gijs (46) houdt deuren in Zutphen noodgedwongen dicht

De opluchting was vorige week groot bij veel restaurant- en kroegeigenaren. Na de nieuwe lockdown konden ze eindelijk de deuren weer openen voor gasten. Gijs Peteroff (46) niet. De eigenaar van twee horecazaken in Zutphen heeft na de noodgedwongen sluiting te weinig personeel over. ,,Ik snap wel dat mensen de afgelopen twee jaar ander werk hebben gezocht.’’

4 reacties

 • Roel Akkerman

  5 maanden geleden
  Ik heb er een zwaar hoofd in hoe de horeca de verliezen gaat weg werken me de huidige inflatie en halve bezettingen. Als je kunt rekenen dan snap je dat dat niet kan.
 • Jan Willemsen

  5 maanden geleden
  Misschien de vlaggetjes in het oude bornhof opruimen, dan ziet dit pand er weer beter uit
 • Willem Post

  5 maanden geleden
  Levensonderhoud is voor iedereen duurder geworden, als je dan niet meer kunt betalen houdt het op.
 • Martin d’ Ancona

  5 maanden geleden
  Dus die stijgende kosten van energie en levensonderhoud geldt alleen voor u en niet voor het personeel? Ja, ja …
 1. Huisartsen uit regio protesteren in Den Haag: ’Organisaties moeten niet bij alles zeggen ‘bel de huisarts maar’

  Huisartsen uit regio proteste­ren in Den Haag: ’Organisa­ties moeten niet bij alles zeggen ‘bel de huisarts maar’

  ‘Uw huisarts verzuipt!’ Treffender kunnen de huisartsen uit Deventer, Raalte en Luttenberg hun zorgen zoals getoond op het spandoek, niet verwoorden. Vanochtend verzamelden ze zich op het station in Deventer om de trein te pakken naar Den Haag. De paarse krokodil hebben ze bij zich. Die staat symbool voor de volgens huisartsen overbodige administratie waarmee ze te maken hebben.

Zutphen