Hotel in Almen gooit kont tegen de krib en serveert eten in restaurant: ‘Geen draagvlak meer voor ongezellig eten op hotelkamer’

videoEen week na de landelijke actiedag waarbij horecazaken en winkels eenmalig de deuren openden, hield Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen deze zaterdag een kleine protestactie op eigen houtje. Gasten van het hotel en naastgelegen villapark werden uitgenodigd om te komen dineren in het restaurant, alhoewel dit volgens coronamaatregelen niet mag. Directeur Richard Ottenschot was duidelijk: ,,We zijn er wel klaar mee.”

6 reacties

 • M.C. Fels

  1 jaar geleden
  Wat ontzettend oncollegiaal naar de concurrent in Almen, de Hoofdige Boer, die zich wél netjes aan de regels houdt. Sinds wanneer is het acceptabel om je eigen regels te maken? Zal ik mijn tent komende zomer bij uw hotel in de tuin komen opzetten? Ik heb er schoon genoeg van dat wildkamperen in Almen niet is toegestaan. En ik denk overigens dat er niets van gaat komen, want dit zijn grote woorden .Als de burgemeester even piept draaien ze bij.
 • Jan Willemsen

  1 jaar geleden
  Wat goed, mijn steun
 • Martin Maalderink

  1 jaar geleden
  En nu Mark Loekasjenko duidelijk maken dat dit de laatste lockdown was. Nooit meer gedwongen dicht voor niets. Corona gaat niet weg door mensen op te sluiten....punt.
 • Joost Van Zutphen

  1 jaar geleden
  In principe is draagvlak natuurlijk compleet irrelevant. We hebben juist ons democratische systeem om te borgen dat een Tweede Kamer beslissingen kan nemen die niet populair zijn. Omdat wat populair is zeer regelmatig niet het meest verstandige is. De Tweede Kamer heeft ook die taak bij corona; neem en steun onpopulaire maar wetenschappelijk verstandige keuzes. Zeker gezien het feit dat bijna geen Nederlander ze naleeft als in het buitenland, moeten de maatregelen strenger zijn dan daar.
 • Ronald Wintjens

  1 jaar geleden
  Goed gedaan! Nu de rest nog!