Volledig scherm
© Thinkstock

Inbraak in Warnsveld terwijl bewoners thuis zijn

WARNSVELD - Bewoners van een woning aan de Veldebosweg in Warnsveld hebben dinsdagavond inbrekers over de vloer gehad. De bewoners waren op dat moment thuis, maar het kwam niet tot een confrontatie.

De inbraak had rond 21.00 uur plaats. De bewoners hoorden wel een geluid, maar konden niets vreemds ontdekken. "Toen zij even later hun woning doorliepen, op zoek naar de herkomst van het geluid, bleken er toch diverse sieraden te zijn weggenomen", meldt de politie.

De inbraak wordt verder onderzocht. Mensen die meer weten, kunnen contact opnemen met de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

  1. Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk
    video

    Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk

    Tiny Heijmans uit Geffen, finalist van het verspreidingsgebied Brabants Dagblad, is op de KNVB Campus in Zeist uitgeroepen tot winnaar van de Clubhelden van de amateursport 2017. Als vrijwilliger van Nooitgedacht, de voormalige club van Ruud van Nistelrooij, ontving hij 10.000 euro voor zijn club. Harderwijker Goossen Luytjes, als VVOG-vrijwilliger de winnaar van het Stentor-gebied, haalde de top-drie niet maar ging wel met een minicruise naar huis.

Zutphen