Door de jaren heen is de papierindustrie hard gegroeid in Eerbeek en is die inmiddels niet meer weg te denken uit het dorp
Volledig scherm
PREMIUM
Door de jaren heen is de papierindustrie hard gegroeid in Eerbeek en is die inmiddels niet meer weg te denken uit het dorp © Maarten Sprangh

Industriekern Eerbeek hekelt GroenLinks vanwege aantijging ‘misleidend onderzoek’ logistiek centrum

De Industriekern Eerbeek Loenen reageert teleurgesteld op de felle kritiek die GroenLinks in Brummen uitte op een rapport naar nut en noodzaak van een nieuw logistiek centrum. Volgens de fractie wordt daarin gesjoemeld met cijfers waardoor het onderzoek ‘misleidend’ en ‘niet onafhankelijk’ is. ,,Dit doet geen recht aan de zorgvuldigheid van het proces.”

3 reacties

 • Harm Platz Platz

  4 maanden geleden
  Groen Links zegt dat het logistieke centrum niet nodig is en beschuldigd de industrie vanwege foutieve rapportage om zo toch het logistiek centrum neer te mogen zetten. Waarom zou een bedrijf veel geld uitgeven om een nieuw logistiek centrum te bouwen als ze deze niet nodig hebben?
 • e v.d. wilgen

  4 maanden geleden
  Wat stond er eerder: de papier fabrieken of de huizen in de buurt van die fabrieken. De leefbaarheid is al verpest door de goedgekeurde bouwplannen van vroegere gemeentebestuurders.
 • GJ Alberts

  4 maanden geleden
  Blij dat GroenLinks voor de leefbaarheid in Eerbeek opkomt. Onbegrijpelijk dat de IKEL De analyse een aanval ziet ipv een handreiking naar de beste oplossing.
 1. Hatto Heim haalt titel overtuigend binnen, SVI verplettert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen
  Liveblog

  Hatto Heim haalt titel overtui­gend binnen, SVI verplet­tert Barneveld en Flevo Boys laat het opnieuw liggen

  Hatto Heim is de kampioen van de derde klasse C. Als je in de kampioenswedstrijd met 1-4 wint bij de eerste achtervolger is dat natuurlijk niet meer dan verdiend. Maar de meeste indruk maakte SVI, dat met ruime cijfers te sterk was voor koploper SDV Barneveld. Ook in de hoogste competities rolde de bal, maar Flevo Boys, HHC Hardenberg, Staphorst en VVOG konden allemaal geen tot weinig potten breken. Ook bij DVS’33 lukte er weinig. De ploeg uit Ermelo had echter wel wat te vieren.

Zutphen