De Polsbroekpassage in Zutphen
Volledig scherm
PREMIUM
De Polsbroekpassage in Zutphen © Google

Juridisch Loket voor gratis juridisch advies vertrekt uit Zutphen

Inwoners van Zutphen kunnen vanaf mei niet meer in de Polsbroekpassage terecht voor gratis juridisch advies. Het Juridisch Loket, onderdeel van het ministerie van justitie en veiligheid, vertrekt uit Zutphen. Er blijft hooguit een veel kleiner servicepunt over.

Gratis juridisch advies over ontslag, uitkeringen, toeslagen of arbeidsovereenkomsten. Zutphenaren konden hier jarenlang voor terecht in de Polsbroekpassage. In mei komt hier een einde aan. Het Juridisch Loket verhuist de vestiging in Zutphen, waardoor de dichtstbijzijnde vestiging in Arnhem is. Het Juridisch Loket kijkt wel naar de mogelijkheid om een nieuwe vestiging in Deventer te openen en een veel kleiner servicepunt ergens in Zutphen te openen.

  1. Genieten op eerste onwennige terrasdag in maanden, in theater zit publiek ook op podium

    Genieten op eerste onwennige terrasdag in maanden, in theater zit publiek ook op podium

    Het is 1 juni en om klokslag 12.00 uur gingen de terrassen en musea weer open. Veel mensen stonden al te wachten langs de stoeltjes en terrastafeltjes en er werd massaal afgeteld. Na de heropening ontstonden wachtrijen, maar werd er ook als vanouds weer genoten van een heerlijk drankje. Bij recreatieplassen en langs de IJssel was het ook druk. Op sommigen plekken werd het zelfs te druk en dus werden parkeerplaatsen afgesloten bij enkele recreatieplassen. Hoe verliep deze veelbesproken 1 juni verder? Lees hieronder alles terug in ons liveblog.

Zutphen