Volledig scherm
© Ginopress

Kop-staartbotsing op N346 bij Warnsveld

WARNSVELD - Op de Lochemseweg N346 is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt na een kop- staartbotsing tussen een personenauto en een bestelbus. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Witte Smit.

Het slachtoffer raakte licht gewond bij het ongeluk. Hij is door het ambulancepersoneel nagekeken en naar huis gebracht.

De bestuurder van het witte busje wilde ter hoogte van de Witte Smit de Oude Borculoseweg oprijden om bij de Witte Smit een aanhangwagen te huren. De achterop komende automobilist merkte de afslaande bestuurder te laat op en botste achterop het busje.

De personenauto is afgesleept door een een afsleepwagen, die toevallig op dat moment een aanhangwagen bij de Witte Smit afleverde. Het busje kon na afhandeling zijn weg vervolgen.

  1. Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familiekamer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’
    PREMIUM
    video

    Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familieka­mer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’

    Op bezoek bij papa in de bajes kan voor kinderen doodeng zijn. Niet vanwege papa, maar door de onpersoonlijke bezoekruimte met al die grote kerels. De gevangenis in Zutphen vindt het belangrijk dat vaders contact met hun kinderen houden. Want zij hoeven niet gestraft te worden voor de fout van hun ouder. Daarom is er nu de familiekamer, waarin het gezin samen kan zijn zonder toezicht. De Stentor neemt een kijkje.

Zutphen