Volledig scherm

Liefde en dood dicht bij elkaar in cyclus

ZUTPHEN - 'Van de liefde en de dood' was het thema van het concert van Projectkoor VoQ gistermiddag in de refter van het Stedelijk Museum.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Zo valt Zutphen de aantrekkelijkste binnensteden van Nederland aan: ‘Zijn al aardig op weg’
  PREMIUM

  Zo valt Zutphen de aantrekke­lijk­ste binnenste­den van Nederland aan: ‘Zijn al aardig op weg’

  Op dit moment behoort de binnenstad van Zutphen nog niet tot de top 50 aantrekkelijkste van Nederland. Daar moet als het aan Zutphen ligt snel verandering in komen. De Hanzestad laat onderzoeken hoe de binnenstad aantrekkelijker gemaakt kan worden voor zowel toeristen als inwoners van Zutphen zelf en kijkt stiekem naar de top 10 van aantrekkelijkste steden van het land. ,,We moeten wel oppassen dat we niet doorschieten in het kijken naar toerisme.’’

Zutphen