Een videostill van de arrestatie. De 18-jarige man uit Eefde werd bij het zwembad in Almen aangehouden door agenten. Volgens de politie sloeg de man een van de agenten tegen het hoofd.
Volledig scherm
PREMIUM
Een videostill van de arrestatie. De 18-jarige man uit Eefde werd bij het zwembad in Almen aangehouden door agenten. Volgens de politie sloeg de man een van de agenten tegen het hoofd. © Facebook

Man (18) moet voor politierechter verschijnen voor slaan agent bij zwembadrel in Almen

De 18-jarige Eefdenaar die zondag is opgepakt bij het openluchtzwembad in Almen, moet zich verantwoorden voor de politierechter. Dit zegt het Openbaar Ministerie. Hij wordt ervan beschuldigd een agent te hebben geslagen tijdens zijn aanhouding.

 1. Derk B. uit Zutphen stichtte brand bij ex in Brummen, waarbij twee honden omkwamen: ‘Ik geen aanbouw, jij geen aanbouw’
  PREMIUM

  Derk B. uit Zutphen stichtte brand bij ex in Brummen, waarbij twee honden omkwamen: ‘Ik geen aanbouw, jij geen aanbouw’

  Vermoedelijk stichtte hij brand uit wraak en boosheid vanwege de lopende echtscheidingsprocedure. De 37-jarige Derk B. uit Zutphen stak midden in de nacht de ooit door hemzelf getimmerde uitbouw van zijn ex in de fik. Twee honden kwamen bij de brand in Brummen om het leven. De officier van justitie eiste 28 maanden cel, waarvan twaalf voorwaardelijk tegen hem.
 1. Lichaam gevonden in de IJssel bij Deventer
  Play

  Lichaam gevonden in de IJssel bij Deventer

 2. Rick Brink: pasje downloaden als je geen mondkapje kunt dragen
  Play

  Rick Brink: pasje downloaden als je geen mondkapje kunt dragen

Zutphen