Volledig scherm
Cafetaria Jacky's Place in Westervoort na de overval. © Roland Heitink

Mannen uit Zutphen en Loenen opgepakt voor gewelddadige overval in Westervoort

De politie heeft opnieuw twee aanhoudingen verricht voor de overval op snackbar Jacky's Place in Westervoort. Het gaat om twee mannen van 33 jaar uit Loenen en Zutphen, meldt de politie zondagochtend. Het duo zou betrokken zijn geweest bij de overval.

Eerder werden al twee jongens van 15 jaar uit Didam aangehouden.

De overval op de snackbar aan de Vredenburgstraat vond plaats op zaterdagavond 17 februari, rond 19.45 uur. De eigenaresse van de zaak werd in haar gezicht geslagen. De overvallers eisten geld en dreigden met een (nep)wapen. De recherche startte na de overval een onderzoek, wat leidde tot de arrestatie van de jonge Didammers. 

Verder onderzoek heeft nu de aanhouding van twee Gelderse mannen van 33 jaar opgeleverd. Zij zitten vast voor verhoor en de politie heeft een doorzoeking gedaan in hun woning.

  1. Gemist? Eerbetoon aan brandweerman in Apeldoorn en stuntactie met omstreden bestrijdingsmiddel in Harderwijk
    Jouw regionieuws gemist

    Gemist? Eerbetoon aan brandweer­man in Apeldoorn en stuntactie met omstreden bestrij­dings­mid­del in Harderwijk

    Een stoet van tientallen brandweerwagens met blauwe zwaailichten en brandweermannen reed maandagavond door Apeldoorn. Het was een eerbetoon aan hun doodzieke collega Henk. Bij het huis van Henk werd een erehaag gevormd en werd er geapplaudisseerd. Een dag later overleed de Apeldoornse brandweerman. Dit verhaal was één van de meest bijzondere verhalen van afgelopen week. Een overzicht van nog meer bijzondere verhalen:

Zutphen