N348 tussen Eefde en Gorssel tijdelijk dicht na ernstig ongeval, drie gewonden

video & updateBij een ongeluk op de N348 tussen Eefde en Gorssel zijn woensdagmiddag drie personen gewond geraakt. Vanwege het ongeluk is het verkeer in beide richtingen van de weg tijdelijk gestremd geweest. 

Het ongeluk zou zijn ontstaan nadat een Renault Twingo die in de richting van Gorssel reed van achteren werd geraakt door een andere auto, mogelijk doordat de bestuurder van de Twingo plotseling vaart minderde. Door de botsing zou de auto op de andere weghelft zijn geraakt, waar de Twingo in botsing kwam met een tegemoetkomende auto. Deze auto met twee inzittenden is vervolgens over de kop geslagen.  

Het wegvak tussen het kruispunt Quatre Bras en de rotonde bij Eefde is door de politie tijdelijk afgezet geweest. Drie mensen zijn met nog onbekende verwondingen afgevoerd.

N348

Eerder deze maand vond een dodelijk ongeval plaats op dezelfde provinciale weg, een paar kilometer verderop bij Zutphen. Een 76-jarige man uit Doetinchem kwam om het leven bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en twee bestelbusjes. De Doetinchemmer was de bestuurder van een bestelbusje.

Volledig scherm
De zwarte Renault Twingo zou naar verluidt eerst van achteren zijn geraakt, waarna de auto op de andere weghelft terechtkwam en daar in botsing raakte met een tegemoetkomende auto. © NewsUnited
 1. Zutphen móét kiezen: sloopkogel door Theater Hanzehof of een miljoenenstrop
  poll

  Zutphen móét kiezen: sloopkogel door Theater Hanzehof of een miljoenen­strop

  De sloopkogel door Theater Hanzehof óf een noodzakelijke miljoenenrenovatie met grote financiële gevolgen. De gemeenteraad van Zutphen staat volgende maand voor een moeilijke beslissing. Kiest Zutphen ervoor om het theater te laten bestaan, dan zal dat ten koste gaan van andere voorzieningen of organisaties die op dit moment subsidie krijgen. Geld voor de zo’n 10 miljoen euro kostende renovatie is er immers niet.
 2. Wendy uit Zutphen vond haar zoontje Lennart (2) dood in bed: ‘Ik wist dat hij niet oud zou worden’
  PREMIUM

  Wendy uit Zutphen vond haar zoontje Lennart (2) dood in bed: ‘Ik wist dat hij niet oud zou worden’

  De Zutphense Wendy Marsman vond op 3 augustus 2011 haar dode 2-jarige zoontje Lennart. Hij lag op zijn kamer, in zijn bedje. Doodsoorzaak: onbekend. Het label: wiegendood. Wendy's eerste reactie: opluchting. Zie je wel, ik ben niet gek. Want ze wist het vanaf Lennarts geboorte bijna zeker: dit kind blijft niet lang bij ons. ,,Dat was een heel sterk gevoel, niet op feiten gebaseerd. Een soort intuïtie.’’ Op 8 december verschijnt Wendy's boek De Laatste Kus.

Zutphen