Navarone hoofdact op Bevrijdingspop Zutphen

Navarone is gestrikt als hoofdact van Bevrijdingspop Achterhoek in Zutphen. De Nijmeegs/Amsterdamse rockband timmert de laatste jaren stevig aan de weg en heeft een geduchte live-reputatie.

Ook Nieuwe Grond (Nederpop met een electronisch jaren '80-randje) en Lou Patty (electrorock) werden aan de line-up toegevoegd. Daarmee komt het aantal acts op zeven. Valice, Smoking Alaska, Cynbel en Cry me a river (Joe Cocker tributeband) waren eerder al vastgelegd voor Bevrijdingspop.

Volledig scherm
De Nijmeegs/Amsterdamse rockformatie Navarone is gestrikt voor Bevrijdingspop 2018 in Zutphen. © Gerrit Van Den Hoven
  1. Popcollege Zutphen zet vol in op nieuw muziekcentrum in 2022
    PREMIUM

    Popcollege Zutphen zet vol in op nieuw muziekcen­trum in 2022

    Popcollege Zutphen heeft een ambitieus plan opgesteld om Zutphen tot ‘culturele hoofdstad van het oosten’ te maken. De (pop)muziekschool wil de aanjager zijn in dat streven. Belangrijk onderdeel in het plan is de realisatie van een nieuw muziek- en cultureel centrum in de Hanzestad. Een multifunctioneel pand, gemodelleerd naar sociaal cultureel centrum De Mattelier in Groenlo. Het nieuwe gebouw moet er in 2022 staan volgens het Popcollege-plan, dat gisteravond werd overhandigd aan de Zutphense burgemeester, wethouders en raadsleden.

Zutphen