Archiefbeeld: De Syrische Nouran Breem geeft een bord met eten aan in wijkcentrum Waterkracht. Negentig mensen schoven aan de Tafel van Samen in Waterkracht in Zutphen aan. Syrische koks bereidden samen met Nederlandse vrijwilligers het diner voor alle gasten.
Volledig scherm
Archiefbeeld: De Syrische Nouran Breem geeft een bord met eten aan in wijkcentrum Waterkracht. Negentig mensen schoven aan de Tafel van Samen in Waterkracht in Zutphen aan. Syrische koks bereidden samen met Nederlandse vrijwilligers het diner voor alle gasten. © Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Nieuwe exploitant bij wijkcentrum Waterkracht

Wijkcentrum Waterkracht in de wijk Waterkwartier in Zutphen krijgt vanaf 1 juli een nieuwe beheerder. De Rotterdamse sociale onderneming Hotspot Hutspot mag van de gemeente ruim twee jaar de exploitatie op zich nemen.

 1. Joren Bloem uit Hall vergroot motor bij wielerploeg van Tietema en Harmeling: ‘Dit is al een profploeg’
  PREMIUM
  wielrennen

  Joren Bloem uit Hall vergroot motor bij wieler­ploeg van Tietema en Harmeling: ‘Dit is al een profploeg’

  Joren Bloem (23) boekte afgelopen seizoen zijn eerste aansprekende resultaten in kleinere internationale koersen, en stapte zodoende over van de ene continentale ploeg Abloc naar nieuwkomer TDT-Unibet. Voor de Achterhoeker bleek de werkelijkheid bij zijn nieuwe ploeg nog mooier te zijn dan dat hij had verwacht. Vandaag eindigde hij als tweede in de tweede etappe van Olympia’s Tour.
  Hall