Archiefbeeld: De Syrische Nouran Breem geeft een bord met eten aan in wijkcentrum Waterkracht.  Negentig mensen schoven aan de Tafel van Samen in Waterkracht in Zutphen aan. Syrische koks bereidden samen met Nederlandse vrijwilligers het diner voor alle gasten.
Volledig scherm
Archiefbeeld: De Syrische Nouran Breem geeft een bord met eten aan in wijkcentrum Waterkracht. Negentig mensen schoven aan de Tafel van Samen in Waterkracht in Zutphen aan. Syrische koks bereidden samen met Nederlandse vrijwilligers het diner voor alle gasten. © Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Nieuwe exploitant bij wijkcentrum Waterkracht

Wijkcentrum Waterkracht in de wijk Waterkwartier in Zutphen krijgt vanaf 1 juli een nieuwe beheerder. De Rotterdamse sociale onderneming Hotspot Hutspot mag van de gemeente ruim twee jaar de exploitatie op zich nemen.

  1. KAART | Daling aantal besmettingen zet voorzichtig door, maar vlakt af
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Daling aantal besmettin­gen zet voorzich­tig door, maar vlakt af

    De nieuwste corona cijfers laten opnieuw een voorzichtig dalende lijn zien in de regio, maar de daling vlakt wel af. Landelijk blijft het aantal besmettingen ongeveer gelijk en laat een verwaarloosbare stijging zien met gisteren: 21.565 tegenover 21.666 vandaag. Oost Nederland, en dan met name de veiligheidsregio’s Flevoland, IJsselland en Noord- Oost Gelderland, laat in totaal 1975 positieve testen zien, tegenover 1982 gisteren.

Zutphen