Ook in Lochem is het ‘wandelvoetbal’ nu echt in beeld

Nu trainen en spelen de veteranen van Sportclub Lochem nog eens in de week een potje echt (vrijblijvend) voetbal, maar als het aan Johan Dollekamp ligt, stappen ze binnenkort over op Walking Football. De 78-jarige oud-voetballer en -tennisser vindt het dé ideale sport voor ouderen.

 1. Hans Hoevers al 40 jaar vaste gast bij GA Eagles en Feyenoord: ‘Zag duizenden duels, maar zo onveilig als in Marseille heb ik me nooit gevoeld’
  PREMIUM

  Hans Hoevers al 40 jaar vaste gast bij GA Eagles en Feyenoord: ‘Zag duizenden duels, maar zo onveilig als in Marseille heb ik me nooit gevoeld’

  Hij zag de afgelopen decennia meer dan tweeduizend wedstrijden. Over de hele wereld. Van Deventer tot Brazilië en Zuid-Afrika tot Kazachstan. Maar veel gekker dan afgelopen donderdag in Marseille wordt het volgens Hans Hoevers niet meer. Het Europese avontuur van Feyenoord kreeg een finalekroon na een zinderende voetbalavond, waarop anarchie, geweld en beroving dichterbij kwamen dan hem lief was.
 2. Songfestival maakt tongen los: ‘Als ze maar niet partijdig zijn en dat Oekraïne wint’
  MET VIDEO
  5

  Songfesti­val maakt tongen los: ‘Als ze maar niet partijdig zijn en dat Oekraïne wint’

  S10 staat zaterdagavond in de finale van het Songfestival. Maakt de Nederlandse inzending kans op de eerste plek, of staat op voorhand al vast dat Oekraïne wint? De Stentor-verslaggever Jeroen Pol vraagt het mensen op straat: ‘Als ze maar niet partijdig zijn en dat Oekraïne wint’, maar ook: ‘Ik zou het toejuichen wanneer Oekraïne wint. Ze verdienen daar alle steun die mogelijk is’.

Zutphen