‘Opa’ Bob (81) sjouwt nog vier dagen in de week met badkamermeubels en denkt niet aan stoppen

videoOnderkasten van 20 en spiegels van 30 kilogram. Bob Steenhard draait er zijn hand niet voor om. De 81-jarige Zutphenaar werkt nog vier dagen in de week in het magazijn van een badkamerleverancier. ,,Ik moet er niet aan denken om hele dagen thuis te zitten.’’

De deur van je werk achter je dicht trekken en er nooit meer meer komen. Menig werknemer die de pensioengerechtigde leeftijd nadert, kan niet wachten tot het zover is. Bob Steenhard niet. Op zijn 66ste stapte hij binnen bij badkamerleverancier Thebalux in Zutphen. Vijftien jaar later werkt hij er nog steeds. Vier dagen in de week, vier uur per dag.

  1. Kunnen deze veroordeelden met een psychiatrische stoornis in Warnsveld nog genoeg behandeld worden?
    PREMIUM

    Kunnen deze veroordeel­den met een psychiatri­sche stoornis in Warnsveld nog genoeg behandeld worden?

    Patiënten met een psychiatrische stoornis, die veelal in aanraking met justitie zijn geweest of dreigen te komen, terug laten keren in de samenleving. Als het aan minister Dekker ligt kan dat met minder geld. Geen optie, vindt FPA De Boog in Warnsveld. Zorginstelling GGNet, waar De Boog onder valt, staat samen met zeven andere zorginstellingen voor de rechter om de bezuiniging aan te vechten. Wie zitten er nu eigenlijk in De Boog? En wat zijn de gevolgen als de bezuiniging wordt doorgevoerd?

Zutphen