Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Oproep: hoe ervaart u pin-only?

Op steeds meer plekken in Zutphen en de Achterhoek kun je alleen nog met je pinpas terecht. Zo is in de bus, bij de plaatselijke sportclub cash geld verdwenen.

Waar in Zutphen en de Achterhoek kunt u alleen nog maar met de pinpas betalen? De Stentor hoort graag hoe u dat ervaart. Wat betekent die verandering voor u? Of is het juist prettig om alleen met pinpas te hoeven betalen? We komen graag met u in contact.

Contact

Laat uw mening horen door met ons te bellen of te mailen. Graag onder vermelding van uw voor- en achternaam en woonplaats. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-0130151 of door een e-mail te sturen naar zutphen@destentor.nl met als titel ‘pin-only’.

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

Zutphen