Moeder Linda van Dreunen is na een paar weken ervaring met de opvang voor haar dochter Mirre een grote fan van de BSO Plus bij de Kaardebol.
Volledig scherm
PREMIUM
Moeder Linda van Dreunen is na een paar weken ervaring met de opvang voor haar dochter Mirre een grote fan van de BSO Plus bij de Kaardebol. © Jeroen Jazet

Ouders en kinderen ‘met rugzakje’ beter in hun vel dankzij opgepluste buitenschoolse opvang in Zutphen

Sinds kort is Zutphen een buitenschoolse opvang rijker die ook ruimte en begeleiding biedt aan kinderen met bijvoorbeeld autisme of ADHD. Op deze manier hoeven Zutphense ouders hun kinderen minder snel naar specialistische centra verder weg te brengen. Maar de extra hulp brengt ook rust in gezinnen, zo merkt moeder Linda van Dreunen al na twee weken.

  1. Zutphenaar dwong meisje (8) zich uit te kleden met Ipad in de hand: ‘Hoe kun je een klein mensje zo kapot maken’
    PREMIUM

    Zutphenaar dwong meisje (8) zich uit te kleden met Ipad in de hand: ‘Hoe kun je een klein mensje zo kapot maken’

    Een 35-jarige Zutphenaar die een meisje van 8 jaar dwong naakt met de Ipad in de hand te gaan staan en haar vagina te laten zien moet van het Openbaar Ministerie tbs met voorwaarden en een jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf krijgen. De Zutphenaar werd de afgelopen jaren al eerder voor zedendelicten veroordeeld en behandeld, maar dat haalde allemaal niets uit.

Zutphen