Na uitgaansavonden is het geregeld een rotzooi op straat in en om de Vaaltstraat in Zutphen. De gemeente neemt maatregelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Na uitgaansavonden is het geregeld een rotzooi op straat in en om de Vaaltstraat in Zutphen. De gemeente neemt maatregelen. © Arjan Gotink

Poep, braaksel en urine voor de deur: gemeente grijpt in bij dé uitgaansstraat van Zutphen

Gebroken glas, braaksel en andere rotzooi, overgebleven van een uitgaansnacht. Omwonenden van de Vaaltstraat in Zutphen zijn het al lange tijd zat. Zutphen herkent de overlast in het centrum en neemt nu extra maatregelen in dé uitgaansstraat van de Hanzestad.

3 reacties

 • M.C. Fels

  2 maanden geleden
  De horeca accepteert kennelijk dat dit volk te veel drinkt. Er wordt in de hele stad gekostst en vernield na uitgaansavonden. Pak de horeca aan. Vervroeg de sluitingstijden en laat de horeca betalen voor het opruimen van rotzooi / overlast.
 • Geert Ladan

  2 maanden geleden
  Wij gaan elk jaar naar Spanje op vakantie. Regelmatig in uitgaanssteden geweest, daar is heel veel politie aanwezig. Als je daar bv loopt te schreeuwen of rare dingen doet zoals bij iemand voor de deur kakken heb je een uitdaging. Gezellig nachtje en ochtend in het hotel van justitie. Gewoon aanpakken dat volk. Laat ze het lekker zelf schoonmaken. Dit kost de gemeenschap weer geld, geef ze dan iig een boete om die kosten te dekken, ook voor handhaving.
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Extra schoonmaken??? Aantal camera's ophangen want het zal een bekend publiek zijn en deze figuren dan oppakken en zelf de rotzooi laten opruimen en niet met een hoge drukspuit maar met een stoffer en blikje.