Een reconstructie van de mishandeling in Nijmegen.
Volledig scherm
Een reconstructie van de mishandeling in Nijmegen. © Opsporing Verzocht

Politie jaagt op Zutphenaren nadat het gruwelijk misging in Nijmegen: ‘Hij schopte alsof zijn hoofd een voetbal was’

Een 27-jarige Nijmegenaar heeft een hersenschudding en een gebroken kaak opgelopen toen hij door drie mannen op 5 november op het Keizer Karelplein in elkaar geslagen werd. Dinsdagavond deed hij zijn schokkende verhaal in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. De politie vermoedt dat de daders uit Zutphen komen.

6 reacties

 • Geert Ladan

  1 jaar geleden
  @Marianne Klaasen, helemaal mee eens. Dat laatste is misschien iets wat ze hierbij standaard moeten na zo’n vergrijp. Maatschappelijke straf. Ga maar in het ziekenhuis kijken wat voor leedje een ander aandoet.
 • Y bethume

  1 jaar geleden
  Het is inderdaad van de gekke en hier past een forse straf. Inderdaad wordt het zo'n beetje de orde van de dag en er mag dan allerlei frustratie aan ten grondslag liggen, daar moeten de heren dan anders mee om leren gaan....Dit is onacceptabel. Yvonne
 • E. Meijer

  1 jaar geleden
  Twee tegen één is gemeen. Laat staan drie tegen één. Wat ging hier mis in de opvoeding?
 • Marianne Klaasen

  1 jaar geleden
  We blijven ach en wee roepen en dat dergelijke zware mishandelingen zwaarder bestraft moeten worden. Helaas is het onderhand orde van de dag, dat iemand wel ergens om niets zwaar mishandeld wordt. Zo lang de rechters in Nederland weg kijken voor dergelijke misstanden zal er niets veranderen. Hier past een zware gevangenisstraf en een zeer zware geldboete. Heb je het niet? Dan ga je maar toiletten ergens schoonmaken of in een verpleeghuis werken, net zo lang tot je het hebt betaald.
 • Andre Eggerding

  1 jaar geleden
  Wat heeft het voor zin als ze gepakt worden. Straffen zijn geen straffen maar slechts een hinderlijke onderbreking van het dagelijks leven.