Een Zutphenaar is deze week in alle vroegte aangehouden nadat de politie live mee kon lezen met versleutelde berichten die criminele organisaties verstuurden.
Volledig scherm
Een Zutphenaar is deze week in alle vroegte aangehouden nadat de politie live mee kon lezen met versleutelde berichten die criminele organisaties verstuurden. © Politie Waterkwartier Zutphen

Politie sleurt Zutphenaar (38) uit z’n bed na ‘stiekem’ meelezen van zijn criminele berichten

Een 38-jarige man uit Zutphen is dinsdagochtend in alle vroegte in zijn woning aangehouden door de politie. Agenten zijn de man op het spoor gekomen toen ze begin dit jaar erin slaagden live mee te kijken naar miljoenen versleutelde berichten die door criminele organisaties werden verstuurd.

0 reacties

 1. Streep door burgerboerderij in Vorden, initiatiefnemers gaan op zoek naar nieuwe locatie
  PREMIUM

  Streep door burgerboer­de­rij in Vorden, initiatief­ne­mers gaan op zoek naar nieuwe locatie

  Ze droomden van een ecologisch verantwoorde burgerboerderij - De Patrijs - aan de Hengeloseweg in het buitengebied van Vorden, maar die droom is uiteengespat. Johannes Regelink en Joanne Malotaux wilden de ruim 100 jaar oude boerderij Nieuw Venhorstink overnemen van twee ooms van Johannes, Tonnie en Garrit Regelink. Die transactie is op de valreep afgeketst, zo blijkt uit een brief die in het bezit is van de Stentor.
 2. Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’
  PREMIUM
  6

  Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’

  Ondernemer Jeroen Schreurs is woedend op de gemeente Voorst. De glamping die hij dit jaar wilde beginnen op Bussloo, werd eerder on hold gezet vanwege onderzoek naar de beschermde vleermuis in het recreatiegebied. En hoewel daaruit blijkt dat een glamping geen bedreiging vormt voor de dieren, wil de gemeente toch geen groen licht geven. ,,Ik ben razend. Ik sta op het punt een rechtszaak te beginnen tegen de gemeente.”

Zutphen