Directeur Luuk Nengerman op het oefenpodium van Popcollege Zutphen aan De Stoven. ,,Ik kreeg zondag plotseling te horen dat we hier voor 1 oktober moeten vertrekken. Dat kwam als een donderslag bij heldere hemel.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Luuk Nengerman op het oefenpodium van Popcollege Zutphen aan De Stoven. ,,Ik kreeg zondag plotseling te horen dat we hier voor 1 oktober moeten vertrekken. Dat kwam als een donderslag bij heldere hemel.’’ © Archief/Zutphens Persbureau

Popcollege Zutphen moet plotseling op zoek naar nieuw onderkomen: ‘Ik ben totaal verbijsterd’

Popcollege Zutphen zit met een enorm probleem. Het geesteskindje van directeur Luuk Nengerman moet voor 1 oktober een nieuw onderkomen hebben gevonden. Het Popcollege moet vertrekken uit het voormalige laboratorium van de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) aan De Stoven. Dat valt Nengerman en zijn collega’s rauw op het dak.

1 reactie

 • Jee Tee

  2 maanden geleden
  Zoiets zou thuis moeten horen in Hanzehof. Kunnen die ook nog eens iets terug doen voor de vele miljoenen subsidie die ze de laatste jaren gekregen hebben.
 1. KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging

  Een grijze coronakaart vandaag in Oost-Nederland: opnieuw daalt het aantal positieve testuitslagen in de regio’s van de Stentor. Flevoland noteert nog wel een lichte stijging, terwijl heel Nederland het laagste aantal positieve tests noteert sinds begin juli. Opvallend is dat er in de regio’s van de Stentor zowel nul ziekenhuisopnames als nul sterftegevallen gemeld werden.

Zutphen