Volledig scherm
Presentatrice Linda de Mol bij de opnamen van de Postcode Loterij Miljoenenjacht. © ANP Kippa

Postcode Loterij: Regio valt in de prijzen

Een Tesla in Nijkerk. 484.000 euro in Zutphen. De Postcode Loterij liet twee inwoners van Oost Nederland zondagavond lekker 2017 uitgaan. Maar daarmee kwam de prijzenregen nog niet ten einde. Gisterochtend kwam er nog eens een ton bij in Zwolle. 

Aan de Groenmarkt In Zutphen belde Winston Gerschtanowitz aan tijdens de uitzending van Miljoenenjacht. De gelukkige prijswinnaars kregen behalve de 363.000 euro ook nog een extra cheque van 121.000 euro. Een buurvrouw die ook meespeelde kreeg een cheque van 65.500 euro in haar handen gedrukt. Een andere buurman speelde mee met twee loten, maar was niet aanwezig tijdens het bezoekje van de postcodeloterij. Tijdens de show won de 53-jarige Jan uit Nijkerk een Tesla. Hij had het geluk om van de 500 mensen op de tribune op de juiste stoel te zitten. 

Buurt-Ton

In Zwolle was het feest in de Wicherlinckstraat. De bewoners die meespelen met postcode 8011 KN en meedoen met de loterij mogen 100.000 euro verdelen. De zogenoemde Buurt-Ton wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de derde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag. 

  1. Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familiekamer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’
    PREMIUM
    video

    Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familieka­mer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’

    Op bezoek bij papa in de bajes kan voor kinderen doodeng zijn. Niet vanwege papa, maar door de onpersoonlijke bezoekruimte met al die grote kerels. De gevangenis in Zutphen vindt het belangrijk dat vaders contact met hun kinderen houden. Want zij hoeven niet gestraft te worden voor de fout van hun ouder. Daarom is er nu de familiekamer, waarin het gezin samen kan zijn zonder toezicht. De Stentor neemt een kijkje.

Zutphen