In zijn nieuwe single 'Omgekeerde Wereld' rapt Pjotr uit Zutphen over zijn chronisch zieke moeder. Op de hoes van de single zette Pjotr een jeugdfoto, van hem en zijn ouders.
Volledig scherm
PREMIUM
In zijn nieuwe single 'Omgekeerde Wereld' rapt Pjotr uit Zutphen over zijn chronisch zieke moeder. Op de hoes van de single zette Pjotr een jeugdfoto, van hem en zijn ouders. © Pjotr

Rapper Pjotr uit Zutphen scoort met hit over zijn chronisch zieke moeder: ‘Dit is de omgekeerde wereld’

videoOp zijn nieuwe album toont Pjotr zich van zijn gevoelige kant. Een emotionele ode aan zijn moeder is de hoofdsingle van zijn afgelopen week uitgebrachte album Kleine Wereld. Een nummer dat hij eigenlijk voor zichzelf maakte is in een week tijd honderdduizenden keer geluisterd op streamingsdiensten als Youtube en Spotify.

  1. Weg vrij voor achthonderd leerlingen in gloednieuw schoolgebouw aan rand van centrum Zutphen
    PREMIUM

    Weg vrij voor achthon­derd leerlingen in gloednieuw schoolge­bouw aan rand van centrum Zutphen

    De gemeente Zutphen ziet geen enkel bezwaar voor de verhuizing van de achthonderd leerlingen van het Kompaan College naar de nieuwbouwwijk Noorderhaven. De leerlingen van beroepsgericht onderwijs en mavo zitten nu nog op twee verschillende locaties elders in de stad. Als het aan schooldirecteur Roos Willemsen ligt krijgen de leerlingen vanaf de zomer van 2023 les in een gloednieuwe school op het voormalige Flamco-Terrein.

Zutphen