Het was een gezellige boel tijdens de Bokbierdag vorig jaar, de politie deed zelfs mee aan de optocht met een oude Politieporsche. Toch moest er handelend worden opgetreden tegen Rob O. die na ‘vier bokbiertjes’ naar het dienstwapen van een agent zou hebben gegrepen en hem in de vinger beet.
Volledig scherm
Het was een gezellige boel tijdens de Bokbierdag vorig jaar, de politie deed zelfs mee aan de optocht met een oude Politieporsche. Toch moest er handelend worden opgetreden tegen Rob O. die na ‘vier bokbiertjes’ naar het dienstwapen van een agent zou hebben gegrepen en hem in de vinger beet. © Patrick van Gemert / Zutphens Pers

Rob O. beticht agenten van buitensporig geweld tijdens Bokbierdag in Zutphen

Woest werd Rob O. (54) dinsdag in de rechtbank van Zutphen. Niet híj zou zich hebben misdragen tijdens de  Nationale Bokbierdag in Zutphen vorig jaar, maar de twee agenten die hem aanhielden. Hij zou door de dienders zwaar zijn mishandeld, verklaarde O. voor de politierechter.

  1. ‘Schokkende’ cijfers: bendes beroven boeren voor miljoenen aan gps-systemen, vooral in Oost-Nederland
    PREMIUM
    video

    ‘Schokkende’ cijfers: bendes beroven boeren voor miljoenen aan g­ps-systemen, vooral in Oost-Nederland

    Agrariërs worden geteisterd door Europese bendes die gps-systemen uit landbouwvoertuigen roven. In ruim een jaar tijd is meer dan 200 keer aangifte gedaan, waarvan meer dan de helft afkomstig is uit Oost-Nederland. Dat blijkt nu voor het eerst de diefstalcijfers uit heel het land zijn verzameld. De politie vindt de inventarisatie ‘schokkend’. De schade loopt in de miljoenen euro's.

Zutphen