De helft van de Popcollege-docenten voor het huidige pand op De Stoven. Van links naar rechts Berry Vink, Rob Geerts, Luuk Nengerman (tevens directeur), Eric van den Hoogenband en Han Neijenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
De helft van de Popcollege-docenten voor het huidige pand op De Stoven. Van links naar rechts Berry Vink, Rob Geerts, Luuk Nengerman (tevens directeur), Eric van den Hoogenband en Han Neijenhuis. © Arjan Gotink

Ruim 200 leerlingen van Popcollege mogen weer hopen, Zutphen moet met oplossing komen

Nog voor het einde van de maand moet de gemeente Zutphen met een oplossing komen om de ruim tweehonderd leerlingen van het Popcollege onderdak te bieden. Unaniem dragen gemeenteraadsleden de gemeente op een vervangende locatie te zoeken nu de muziekschool moet vertrekken uit het huidige pand op bedrijventerrein De Stoven.

  1. Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’
    PREMIUM
    6

    Beoogde glamping op Bussloo van de baan, ondernemer is furieus: ‘Ik ben voor de gek gehouden’

    Ondernemer Jeroen Schreurs is woedend op de gemeente Voorst. De glamping die hij dit jaar wilde beginnen op Bussloo, werd eerder on hold gezet vanwege onderzoek naar de beschermde vleermuis in het recreatiegebied. En hoewel daaruit blijkt dat een glamping geen bedreiging vormt voor de dieren, wil de gemeente toch geen groen licht geven. ,,Ik ben razend. Ik sta op het punt een rechtszaak te beginnen tegen de gemeente.”

Zutphen