Petra Ackermans staat talloze stellen in scheiding bij met haar Scheidingsloket en als voorzitter van Stichting Parentshouse Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
Petra Ackermans staat talloze stellen in scheiding bij met haar Scheidingsloket en als voorzitter van Stichting Parentshouse Zutphen. © Jeroen Jazet

Scheiden in coronatijd is zwaarder, Petra (50) uit Zutphen weet er alles van: ‘Ruzie om wasknijpers’

De donkere maanden rond de jaarwisseling zijn al zwaar voor stellen die met elkaar in de clinch liggen, maar corona doet daar een flinke schep bovenop. Geldproblemen, ruzies over vaccineren, een gebrek aan afleiding; Petra Ackermans uit Zutphen ziet het allemaal gebeuren. Zij staat talloze stellen in scheiding bij. ,,Over de kleinste dingen wordt ruziegemaakt.”

4 reacties

 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Zo hier waren het de wasknijpers.Ik dacht dat de aardappelen niet op tijd gaar waren,want dan gaan ze ook al uit elkaar.Schering en inslag is het,we kunnen niet meer normaal doen,lijkt het!
 • H. Hielkema

  1 jaar geleden
  En wederom eens een punt en een hoofdletter gebruiken. Dat wil ook nog wel eens werken.
 • Andy Van Werven

  1 jaar geleden
  Voor je boos word zeggen dat je naar boven gaat om af te koelen en even een paar uurtjes voor jezelf nemen je moet elkaar in deze tijd meer apart gaan zitten voor paar uur kom je even kijken en drinken bij je vrouwtje en dan ga je weer en savond gewoon beneden zoals we dat voor corona deden en dat heeft goed gewerkt bij ons
 • Hhl Duerink

  1 jaar geleden
  Je moet elkaar wat gunnen. Vooral kijken naar wat je hebt en niet naar wat je mist. Mijn situatie met mijn ex-vrouw was ook niet makkelijk, vooral omdat we samen zorgdragen over een meisje met een handicap. Officeel sinds november vorig jaar gescheiden. Het is belangrijk om te kijken naar de feiten. Leren van wat niet werkt en dat gebruiken om het in de toekomst anders te doen. Dat het kind de dupe is dat is een feit. Ondervangen kun je het niet maar blijven communiceren en duidelijk zijn.
 1. Deze gekte maakte Nico uit Brummen nog nooit mee: hele wereld duikt op veiling van unieke oldtimers
  PREMIUM
  Met video
  16

  Deze gekte maakte Nico uit Brummen nog nooit mee: hele wereld duikt op veiling van unieke oldtimers

  ,,De kers op de taart, een unieke kans, iets dat weinig mensen gegeven is.” Nico Aaldering (69) uit Brummen komt superlatieven tekort om de afgelopen weken te beschrijven. Hij werd wereldnieuws door dé aankoop van zijn leven: een verzameling van 230 unieke oldtimers, volgens kenners ongekend. Geïnteresseerde kopers kunnen aankomend weekend de auto's voor het eerst bekijken.
  Brummen