Slachtoffer dodelijk ongeval Zutphen is 76-jarige Doetinchemmer

videoBij een verkeersongeluk tussen een vrachtwagen en twee bestelbusjes op de N348 bij Zutphen is dinsdagmiddag een 76-jarige Doetinchemmer om het leven gekomen. Hij was de bestuurder van een bestelbusje. Dat meldt de politie deze ochtend. 

De bestelbus reed over de N348 richting Zutphen. Een vrachtwagen kwam uit de tegenovergestelde richting. In de bocht kwam de bestelbus door onbekende reden op de verkeerde weghelft terecht en knalde frontaal tegen de vrachtwagen. Door de klap is de bestelbus overdwars over de rijbaan komen te staan. Vervolgens kon een tweede bestelbus het busje niet meer ontwijken.

De bestuurder is volgens de politie ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De 40-jarige vrachtwagenchauffeur uit Groot-Brittannië is voor verhoor en opvang meegenomen naar het politiebureau.

Volledig scherm
Een automobilist is om het leven gekomen op de N348 bij Zutphen. © Persbureau Heitink
  1. De laatste 48 uur carnaval voor C.V. Laat Maar Lopen door de ogen van Anouk
    PREMIUM

    De laatste 48 uur carnaval voor C.V. Laat Maar Lopen door de ogen van Anouk

    Iedereen beleeft carnaval anders, maar vaak gaat het gepaard met een hoop verschillende outfits, carnavalswagens, Hollandse kroegmuziek en flink wat bier. We volgen Anouk van der Linde (29) uit Twello, lid van Carnavalsvereniging Laat Maar Lopen. Een damesloopgroep die aan de optocht van Klarenbeek en Wilp-Achterhoek meedoet. Maar wel voor de laatste keer. ,,Iedereen heeft toekomstplannen, dus we doen het nog één jaar helemaal goed en daarna is het klaar.”

Zutphen