Volledig scherm
De Jamin in de Beukerstraat in Zutphen © Google Streetview

Snoopies nieuwe naam Jamin Zutphen

Jamin in Zutphen gaat vanaf 2 mei verder onder de naam Snoopies. Eigenaar Anwar Baauroun kan naar eigen zeggen zijn assortiment zo beter afstemmen op de vraag van zijn klanten in Zutphen.

,,Met de nieuwe naam hebben we meer vrijheid om producten en concepten te voeren die beter passen bij Zutphen. Jamin is natuurlijk een landelijke formule. Soms zien we leuke dingen, maar dat kan dan niet'', zegt Baauroun. Volgens hem is de formule van Jamin vooral gericht op de grote steden.

Ondanks de naamswijziging houdt Snoopies vrijwel hetzelfde assortiment. ,,Producten met het Jamin-logo verdwijnen natuurlijk wel'', aldus Baauroun. Nieuw in het assortiment zullen onder meer milkshakes zijn en meer smaken Slush.

De winkel gaat op zondag 28 april vier dagen dicht voor de verbouwing. Op 2 mei is de feestelijke opening.

  1. Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familiekamer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’
    PREMIUM
    video

    Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familieka­mer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’

    Op bezoek bij papa in de bajes kan voor kinderen doodeng zijn. Niet vanwege papa, maar door de onpersoonlijke bezoekruimte met al die grote kerels. De gevangenis in Zutphen vindt het belangrijk dat vaders contact met hun kinderen houden. Want zij hoeven niet gestraft te worden voor de fout van hun ouder. Daarom is er nu de familiekamer, waarin het gezin samen kan zijn zonder toezicht. De Stentor neemt een kijkje.

Zutphen